Saffranssnurror med vanilj

Detta behöver du:
12st Bullar
50g jäst
50g rumsvarmt smör
1dl socker
2 paket saffran
5dl mjölk
10-12 dl vetemjöl
Fyllning:
100g rumsvarmt smör
0,7dl socker
1msk vaniljsocker
Såhär gör du: Blanda ut saffran och jäst i mjölken ,tillsätt sockret. Häll i mjölet lite i taget och knåda till en deg (enklast i maskin) ha i smöret i bitar och fortsätt knåda. Låt sedan degen jäsa i 60 minuter.
Under tiden gör du fyllningen, blanda smöret och sockret. Ställ åt sidan.
När degen jäst färdigt kavlar du ut den till en fyrkant och brer på fyllning i ett jämt lager. Vik sedan degen på mitten. Skär degen i remsor ca 2-3 cm. Skär sedan ett snitt på mitten av remsorna. Fläta och snurra din remsor till en bulle. Låt bullarna jäsa i 20 minuter.
Sätt ugnen på 200 grader varmluft. När bullarna jäst färdigt penslar du dem med ägg och strör på pärlsocker och gräddar dem mitt i ugnen på 200 grader i 8-1o minuter.