Hallonbullar i långpanna

Detta behöver du:
12st bullar
50g jäst
2,5dl mjölk
0,75dl socker
1,5tsk vaniljsocker
75g rumsvarmt smör
10-12dl vetemjöl
Fyllning:
1,5dl hallonsylt
Såhär gör du: Smula ner jästen i en bunke och häll på mjölken. Blanda ner strösocker, vaniljsocker och smöret i bitar. Blanda ner vetemjölet och knåda ihop till en deg, antingen för hand eller i en köksassistent. När degen släpper från bunkens kanter är den färdig arbetad, låt sedan degen jäsa i 60min.
När degen jäst färdigt kavlar du ut den till en stor fyrkant och brer på hallonsylten. Rulla sedan ihop degen till en rulle och skär den i 12 delar. lägg nu bullar tätt ihop i en långpanna och låt jäsa i 60min.
Sätt ugnen på 175 grader varmluft.
När bullarna jäst färdigt penslar du dem med ett uppvispat ägg och strör på pärlsocker, grädda bullarna i mitten av ugnen i 20min