Chokladbollsrulltårta

Imorgon är det chokladbollens dag. Om du inte ska baka vanliga chokladbollar tycker jag verkligen att du ska testa denna rulltårtan.
Detta behöver du:
Rulltårtan:
3 ägg
2 dl socker
1,5 dl mjöl
0,5 dl kakao
1 tsk bakpulver
0,5 dl mjölk
Fyllning:
100g mjukt smör
1 dl socker
3 dl havregryn
0,5 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
0,5 dl kallt kaffe
Topping:
Kokos
50g smält mjölkchoklad
Chokladbollar (frivilligt)
Så här gör du: Sätt ugnen på 225 grader. Börja med rulltårtan, vispa ägg & socker vitt & pösigt. Sikta ner kakao, mjöl & bakpulver. Häll ner mjölken & vänd ihop allt till en smet. Bred ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper & grädda i mitten av ugnen i 5-7 minuter. Låt rulltårtan svalna helt. Vänd sedan rulltårtan upp och ner och dra av bakplåtspappret försiktigt.
Lägg alla ingredienser till fyllningen i en matberedare & mixa tills det blir krämigt. Bred ut fyllningen på rulltårtan & rulla ihop. Pensla rulltårtan med smält choklad & rulla den i kokos. Toppa sedan rulltårtan med chokladbollar om så önskas!